Samsung QLED TV - 2018

Beautiful even when turned off

Stilren design som bjuder på enastående tittarupplevelser See nothing else.

Nya Samsung QLED TV är designad för att ge dig en fantastisk tittarupplevelse, utan distraktioner. QLED TV-teknologin fångar bildens alla detaljer och ger dig 100 % färgvolym*, så att du kan uppleva dina favoritfilmer så som filmskaparen tänkt sig.

Tack vare en enda transparent sladd, en stilren fjärrkontroll och möjligheten att visa upp vackert innehåll med Ambient Mode när TV:n är avstängd, smälter din QLED TV elegant in med inredningen.

* QLED TV har verifierats av det välrenommerade test- och certifieringsinstitutet Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) för att kunna återge 100% färgvolym (DCI-P3).

 

Slipp den svarta skärmen

Vackert innehåll även när du inte tittar på TV

Tack vare QLED TV:s Ambient Mode kan du njuta av din TV även när den inte är på. Ambient Mode visar upp vackert visuellt innehåll, bilder från sommarresan eller aktuellt väder, så att du kan trolla bort den stora svarta skärmen i rummet när TV:n är avstängd.

Undvik sladdtrassel

One Invisible Connection

Med Samsungs nya QLED TV slipper du sladdtrasslet. One Invisible Connection gör att du kan ansluta ström och externa enheter till TV:n med en enda transparent kabel via One Connect Box.* Den transparenta kabeln är 5 meter lång (men det går även att köpa till en 15 meter kabel), så att du kan välja att placera din One Connect tillsammans med dina anslutna enheter som digitalbox och spelkonsol, där de bäst passar in i rummet. Allt för att få din QLED TV att diskret smälta in med inredningen.

* One Invisible Connection refererar till en enda transparent kabel kopplad till One Connect Box som integrerar kablar till externa enheter, men ersätter inte kablar kopplade till andra enheter som exempelvis högtalare. Enheter måste vara anslutna till One Connect Box med HDMI-sladd.

Du behöver bara en

Få saker är värre än att leta bland fjärrkontrollerna för att försöka hitta den som startar din spelkonsol eller startar filmen. Med Samsungs One Remote Control slipper du fjärrkontrollkaoset, då du har en enda fjärrkontroll för att smidigt styra och navigera TV:n och de flesta enheter du anslutit till din One Connect Box.

* Eftersom namnen på dina anslutna externa enheter visas direkt på skärmen, kan du snabbt och enkelt hitta det du söker. Mer tid för dig att njuta av dina favoritprogram.

* Antalet produkter som kan identifieras av Samsungs Auto Detect-funktion och sedan styras med One Remote Control ökar hela tiden. Även om din HDMI-anslutna produkt inte kan identifieras av Auto Detect, så kan den installeras manuellt och styras med sin orginalkontroll.

Se detaljerna väckas till liv

Upptäck fler kontraster

Ibland kan det vara svårt att urskilja detaljer i bilden på din TV, framförallt när scenerna är väldigt mörka eller riktigt ljusa. Men med QLED TV kan du uppleva 100 % färgvolym*, så att du kan se hela vidden av färgspektrumet som dagens filmskapare använder. Med QLED TV HDR 10+ teknologi får du dessutom ett större spann av ljusstyrka och kontraster, för att fånga de subtila detaljer och nyanser som låter bilden komma till liv.

* QLED TV har verifierats av det välrenommerade test- och certifieringsinstitutet Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) för att kunna återge 100% färgvolym (DCI-P3).

Färgstark tittarupplevelse även i dagsljuset

Läcker, färgfylld bildkvalitet även när det är ljust i rummet

På en vacker solig dag kan det vara svårt att se bilden på TV:n, då skärmen reflekterar dagsljuset. Med QLED TV:s skärm-teknologi slipper du besväras av solstrålarna som lyser in på TV:n. Den unika antireflektionstekniken Ultra Black Elite, och Q Contrast Elite, förstärker kontrasterna så att du ser detaljerna klarare, även i fullt dagsljus. Och med djupare svärta får du en färgfylld bildkvalitet med hög kontrast och enastående djup oavsett tiden på dygnet. Låt ljuset väcka färgerna till liv, precis som filmskaparen tänkt sig.

Njut av din TV längre

Många TV apparater riskerar att få inbränningsskador. Inbränning är en permanent skada i delar av tv-skärmen, som gör att bildkvaliteten försämras över tid. Men detta behöver du inte oroa dig för med QLED TV, som tack vare sin hållbara icke-organiska Quantum Dot-teknologi blir mindre känslig för inbränning.

Med QLED TV-teknologi håller både din TV och färgåtergivningen längre, så att du kan uppleva samma klara, ljusa och levande tittarupplevelser för flera år framöver.

Det smarta hemmet

Styr hemmet direkt från din TV

Samsung har utvecklat sitt ekosystem för att se till att allt från din mobil och TV, till tvättmaskin och kylskåp fungerar och interagerar ihop. Tack vare appen SmartThings kan du ansluta massor av smarta enheter och produkter för att lätt kunna styra ditt uppkopplade hem, så att du smidigt kan starta tvättmaskinen eller höja temperaturen på ugnen, utan att ens behöva resa dig upp från soffan. Låt inte vardagen störa ditt nöjesliv!

Fortsätt titta i mobilen

Är du filmkvällens popcornansvariga?

Lugn, nu kan familjen slippa pausa filmen när du ska till köket. Med SmartThings-appen kan du fortsätta se på filmen i din mobil eller på ditt Family Hub-kylskåp under tiden du fixar popcorn, så länge enheterna är trådlöst uppkopplade till samma nätverk.

Dina Steamspel på stor skärm

Att uppleva spelandet på TV-skärmen skapar en större upplevelse, men oftast blir det krångligt då man blir fastlåst vid datorn. Men med QLED TV kan du enkelt komma åt alla dina datorspel från Steam via Steam Link-appen, utan att behöva en Steam Link-box, HDMI-kabel eller ens flytta på datorn.

Välj vilken modell som du önskar att köpa

Q7, Q8 och Q9 har alla:

Quantum dot 100% Färgvolym

One Invisible Connection

Ambient Mode