Här är nya Galaxy S10 och S10+. Köp nu hos POWER!

Nya Galaxy S10 kommer i tre olika modeller: Galaxy 10e med platt skärm, Galaxy 10 med infinityskärm och Galaxy S10+ med större skärm och dubbel selfiekamera. Nya Galaxy S10 är en helt ny generation mobiltelefoner. För den nya generationens användare.

Nya Galaxy S10 är den nya generationens mobiltelefon. Här finns en banbrytande infinityskärm, fingeravtrycksläsare i skärmen och ytterligare tekniska innovationer för kamera och prestanda. Den har också blivit enklare att använda. Och faktiskt, generösare. Med Galaxy S10 kan du dela med dig av din mobils kraft.

10 år har gått sedan Samsung lanserade den första Galaxy S. Varje år har de lanserat en ny Galaxy S med nya innovationer som skapat nya möjligheter. Samsung har aldrig nöjt sig med att bara följa trender, eller vara en mobiltelefon i mängden. De vill göra skillnad. De vill göra det möjligt för dig att göra det omöjliga.

10 år av utveckling har förändrat vårt sätt att använda mobiltelefonen. Idag är den en naturlig del i vårt sätt att kommunicera, att jobba och att se på världen. Därför har kraven ökat. På skärpa, snabbhet, kapacitet att hantera stora datamängder och, i takt med att mobilen är en så integrerad del av vårt liv, säkerhet.

Nya Galaxy S10 möter de kraven. Och mer, mycket mer. Med den 10:e Galaxy S har de skapat en mobil som gör skillnad. I bilderna du tar, i upplevelsen när du tittar på dem och hur innehållet är skyddat. Den gör det möjligt att göra skillnad genom att dela med dig av laddning, till dina trådlösa hörlurar eller andra mobiler.