Botvac D404 Connected

Intelligent städning åt alla.

Alla förtjänar en intelligent robotdammsugare. Just därför har vi tagit fram den nya Neato Botvac D404™ Connected, som gör funktionerna från våra mest avancerade robotar tillgängliga för alla.

Det hela börjar med LaserSmart™-teknik, en smart lösning som skapar detaljerade ritningar över ditt hem, så att roboten kan städa varje millimeter. Sedan har vi den D-formade designen, som gör att Botvac D404 tar sig in i hörn där runda robotar inte kommer åt.

Och nu finns även virtuella avgränsningslinjer, så att du kan tala om för roboten vart den inte får gå. Du behöver inte bekymra dig om att den åker in i till exempel husdjurens matskålar eller högar med leksaker. Nya Neato Botvac D404. Intelligens som räcker åt alla.

Navigerar med laser. Genialt.

LaserSmart™-teknik läser av och kartlägger hela ditt hem och skapar en våningskarta som din robot följer. Den rör sig exakt som en smart robot borde, i raka linjer istället för ett slumpmässigt mönster. Med lasrar kan den till och med rengöra i mörkret.

Säg åt roboten var den inte ska städa.

Var stökig om du vill. Virtuella avgränsningslinjer talar om för roboten vart den inte får gå. Har du ett rum fullt med kläder som du vill att roboten ska undvika? Lägg till en avgränsningslinje vid ingången till rummet från Neato-appen. Så enkelt är det.

Stor borste. Stor skillnad.

Rengör med en kombinationsborste som är upp till 70 % större än den hos runda robotar och sträcker sig längs robotens hela framsida. Den är effektiv på alla ytor – hårda trägolv, mattor eller kakel – perfekt för alla hem.

Mer kraft för dig.

Med upp till 75 minuters batteritid passar den perfekt för både hus och lägenheter. Men ibland behöver din robot lite extra kraft för att avsluta arbetet. Med snabbladdning beräknar roboten hur mycket ström som krävs för att slutföra jobbet och laddar upp sig efter detta och återgår snabbare till att rengöra.

D-formad design

Tack vare sin unika D-formade design är den bättre än runda robotar på att fånga upp smuts i hörnen och längs väggarna.

Schemalagd städning

Använd Neato-appen för att schemalägga rengöring dagligen, varannan dag eller vad som bäst passar dig.

Fungerar med smarta enheter

Du kan enkelt starta och stoppa roboten med din telefon, Apple Watch, Amazon Echo, eller Google Home. Det är upp till dig.

Programuppgraderingar

Wow! En robot som hela tiden blir bättre. Ta emot regelbundna trådlösa programuppgraderingar med nya funktioner.