LG OLED: Perfektion som inga andra TV-apparater kan matcha

Perfektion som ingen annan TV-teknik kan jämföras med. LG:s OLED ger dig den bästa upplevelsen du kan få, utrustad med fullt stöd för alla aktuella HDR-format i 4K upplösning.

Den ikoniskt glastunna OLED-skärmen kompletteras med mäktigt ljud från en inbyggd soundbar, och styrs med det omtalade WebOS 3.5 Smartsystemet och din Magic Remote som låter dig interagera naturligt med din TV.

5 anledningar till varför LG OLED TV är det perfekta valet

 

1. Perfect Black

Stjärnorna lyser som starkast mot den mörkaste natthimmelen. Endast OLED kan skapa en sådan kontrast mellan ljus och mörker och erbjuda dig den upplevelsen hemma. Ingen displayteknik kan ge dig ett sådant djup och mörker i bilden som när varje pixel kontrollerar sitt eget ljus i en OLED TV.

2. Perfect Color

Färger har aldrig upplevts så starkt som när de möter den perfekta svärtan i en LG OLED. De renaste färgerna uppnås utav OLED-teknikens unika förmåga att kontrollera ljusstyrka och färg exakt och enskilt för varje subpixel. Det betyder att du får uppleva över en miljard olika nyanser.

3. Perfect HDR

Med fullt stöd för HDR10, HLG och Dolby Vision Aktiv HDR behöver du inte oroa dig för vilket material du vill titta på, och med HDR Effect kan du utöka allt du tittar på med dynamiska metadata vilket kännetecknar Aktiv HDR. Vad du än väljer att se på, upplev det i HDR.

4. Perfect Angle

Vi sitter inte alltid rakt framför TV:n och om du vill bjuda dina vänner för att se på matchen eller samla familjen och se på film ska alla kunna få den bästa bilden. Med OLED upplever du samma färger utan förvrängning, även i vinklar där en vanlig TV bleknar.

5. Perfect Sound

Dolby Atmos ljudet når och omger dig från alla riktningar, få ljudet av en biosalong i ditt eget hem. Ljudet följer varje föremål i bilden, inte bara dess riktning utan även på höjden. Låt dig svepas med av kraften och precisionen i en tredimensionell ljudupplevelse.

 OLED för Gaming

 

Med LG:s 2017 OLED och bevarar du en minimal input lag utan att offra bildkvalitet med HDR Game Mode i 4K. Få samma inlevelse, samma spekatakulära omgivningar men utan att störas av input-lag under blixtsnabb action.

"The best gaming experience available today" Rtings.com - July 2017

En helt ny kategori för TV

LG Signature Wallpaper TV

Enkelhet. Perfektion.

 

Ren Perfektion. Den eleganta Wallpaper-TV:n är ensam i sin kategori, en innovation där bilden blir en del av väggen. De självlysande pixlarna med sina starka rena färger och perfekta svärta ger den kontrast, djup och färgbredd som bara OLED kan erbjuda, såväl som fullt stöd för allt ditt HDR-material. Men perfekt bild möter även enastående ljud i en medföljande Dolby Atmos soundbar.