KYGO-prylarna kan du köpa här!

Prylarna i KYGOs eget varumärke kan köpas på POWER - här hittar du KYGOs hörlurar och mobiltillbehör. Kolla in nya hörlurarna A9/600 och A6/500!

KYGO hörlurar A9/600 

Med inspiration från pianot, KYGOs eget favoritinstrument, har dessa hörlurar blivit uppkallade efter pianoackordet A9.

Supermjuka öronkuddar och lätt design säkrar komfort, även under långa perioder. Bluetooth-hörlurarna ger dig upp till 23 timmar musik utan avbrott så att du aldrig behöver bekymra dig för låg batterinivå.

 

KYGO hörlurar E4/200

KYGO E4/200-modellen har samma kvalitetéer som föregående modell. I tillägg har dom en textilklädd kabel som ger längre livslängd. Det följer även med en flygadapter för användning ombord ett flygplan. 

KYGO hörlurar E7/500

Det som skiljer KYGO E7/500 från föregående modell är att dom har en platt kabel för att minska kabeltrassel. I tillägg till mikrofon och fjärrkontroll på kabel så finns även flygadapter och en förvaring i konstläder.

KYGO BT E7/800 och KYGO BT E7/800 Sport

Detta är trådlösa hörlurar som tar emot ljudsignalen via Bluetooth. Låt mobilen ligga i fickan och lyssna till favoritmusiken utan behov av sladdar. 

Hörlurarna laddas upp och kan användas mellan 8-10 timmar per gång. Det som skiljer dessa två varianterna är att sportutgåvan har reflex på sladden. Alla vill väl vara mer synliga på joggingrundan i höstmörkret.

Trådlös högtalare med Bluetooth

Tre modeller: Small, Medium och Large