Huawei Mate10 Pro

 

Huawei’s nya flagskepp, Mate 10 Pro anpassar sig konstant efter dina behov med smart programvara, kraftfull hårdvara och intelligens (AI) samtidigt som du får en fantastisk skärmupplevelse med en enastående 6-tums 18:9 OLED skärm.

  • Maxad prestanda med Kirin 970
  • Den mobila AI-plattformen med dedikerad NPU
  • Ny Leica dubbelkamera med f/1,6-objektiv
  • Ultrasnabb nedladdningshastighet och överlägsen samtalskvalitet
  • HUAWEI SuperCharge-teknik
  • En ny era av intelligenta appar

MAXAD PRESTANDA: FÖRSTÄRKNINGEN MED AI GER DIG EN SNABBARE OCH PERSONLIGT ANPASSAD MOBILUPPLEVELSE.

Njut av överlägsen snabbhet, respons och effektivitet tack vare Kirin 970 – den mobila AI-plattformen med dedikerad NPU (Neural-Network Processing Unit). 

PRESTANDA PÅ NY NIVÅ

Kirin 970 gör Huawei Mate10 Pro snabb, intelligent och anpassningsbar. Blixtsnabbt kan den uppfatta och svara upp mot situationer i vardagen. Med avancerad 10 nm-teknik, en CPU med 8 kärnor och en GPU med 12 kärnor, levererar Huawei Mate10 Pro blixtsnabb topprestanda samtidigt som den förbrukar mycket mindre energi.

Både sekretessen och effektiviteten förbättras betydligt tack vare att Huawei Mate10 Pros NPU arbetar åtskilt från vanlig molnbaserad databehandling. Tekniskt sett är NPU ett stort kliv framåt med upp till 50 gånger bättre effektivi fektivitet och 25 gånger bättre prestanda. Samtidigt stödjer den komplexa AI-beräkningar.

ALLTID SNABB

Huawei Kirin 970 är konstruerad för att förstå hur just du använder din smartphone. Beroende på hur du interagerar med den, kommer nya Huawei Mate10 Pro att kunna avgöra det mest effektiva läget för att optimera prestandan så att din telefon alltid levererar på topp.

 

INTELLIGENT MOBILUPPLEVELSE: BEHÅLL KONTAKTEN, VART LIVET ÄN LEDER DIG

Njut av ultrasnabb nedladdningshastighet och överlägsen samtalskvalitet.

SNABBARE, SUPERSTABIL UPPKOPPLING

Huawei Mate10 Pro erbjuder dig optimerad nedladdningshastighet. Vi har utvecklat en intelligent cellsöknings- och överlämningsfunktion som säkerställer stabil, högklassig kommunikation med färre avbrutna samtal – även när man färdas med ett höghastighetståg.

LÅT ANDRA UPPFATTA MINSTA VISKNING

Denna integrerade funktion gör att även minsta viskning i din Huawei Mate10 Pro kommer att uppfattas tydligt i den andra änden. AI-tekniken i Huawei Mate10 Pro förstärker samtal med låg volym och förvandlar dessutom brusiga samtal till högklassiga samtal med hjälp av avancerad AI-baserad brusreducering av bakgrundsljudet.

REALTIDS-ÖVERSÄTTNING

Översätt text, röster, samtal och bilder till fler än 50 språk med hjälp av AI-accelererad funktion. Med den förinstallerade appen Translator kan du snabbt översätta både samtal mellan två personer och gruppsamtal mellan flera enheter.  

Genom att databehandlingen sker i Huawei Mate10 Pros AI-ekosystem, betyder detta att den här appen kan översätta text och bilder snabbare än någonsin.

 

SUVERÄN DESIGN: BANBRYTANDE DESIGN OCH EN FYLLIGARE, MER UPPSLUKANDE BILDUPPLEVELSE

HUAWEI FullView Display, imponerande 6 tum-display med bildförhållandet 18:9, supertunn ram och HDR10-teknik som ger ännu intensivare och livfullare färger.

FÖRSTKLASSIGT UTFÖRANDE

Det harmoniska, randiga mönstret lyfter fram de dubbla kamerorna och skapar en förfinad symmetri som sätter pricken över i för denna oöverträffade smartphone-design. Avancerad tillverkningsteknik ger ett välvt 3D-glas som får telefonen att ligga perfekt i handen – och att kännas lika bra som den ser ut.

AVANCERADE MATERIAL

Huawei Mate10 Pro innesluts nu i ett robust och tåligt glasskal både fram och bak, för en unikt elegant design. För att åstadkomma dessa imponerande former används en innovativ teknik som hettar upp glaset till 700 °C och härdar det.

BYGGD FÖR ATT KLARA VARDAGENS ALLA UTMANINGAR

Med sitt IP67-klassade skydd mot vatten och damm, klarar Huawei Mate10 Pro vardagens alla utmaningar.

INTELLIGENT FOTOGRAFERING: TA STEGET FRÅN NYBÖRJARE TILL EXPERT MED DE PROFFSBILDER DU TAR MED ETT ENKELT TRYCK

Tack vare Huaweis artificiella intelligens och nya Leica dubbelkamera blir bilderna alltid av hög kvalitet, vem som än tar dem.

NY LEICA DUBBELKAMERA MED f/1,6-OBJEKTIV

De nu större, dubbla f/1,6-objektiven gör det enkelt att ta snygga bilder med kort skärpedjup, kristallklara bilder i dåligt ljus och skarpa bilder av rörliga föremål. Den svartvita 20 MP sensorn och färgsensorn på 12 MP med optisk bildstabilisering fångar mer ljus för att du ska kunna ta foton på proffsnivå.

AI-BESTYCKAD IGENKÄNNING I REALTID AV BÅDE MOTIV OCH OBJEKT

Med hjälp av intelligenta fotoalgoritmer kan Huawei Mate10 Pro i realtid identifiera olika typer av motiv och objekt, automatiskt justera färger, kontrast, ljusintensitet, exponering och annat för att ge livfulla, skarpa och perfekt inramade foton.

BRILJANT BOKEH, PERFEKTA PORTRÄTTBILDER

Bestyckad med AI för att kunna ”lära” sig från vår datacache av porträttbilder, kan Huawei Mate10 Pro skapa professionell bakgrundsoskärpa genom att flytta fokuspunkten till motivet i bilden– för perfekta porträttfoton och selfies.

POWER PLAY: EN ENDA – OCH SÄKER – 20-MINUTERSLADDNING KAN GE TELEFONEN DEN STRÖM DEN BEHÖVER PÅ EN HEL DAG*
MED BATTERI BYGGT FÖR LÅNG LIVSLÄNGD

Branschledande 4.000 mAh-batteri kombineras med ett intelligent batterihanteringssystem (som lär sig hur du använder telefonen och på ett smart sätt fördelar resurserna) för att inte slösa med energi och för att maximera batteriets livslängd.

BANBRYTANDE LADDNINGSTEKNIK

Tack vare HUAWEI SuperCharge-tekniken, räcker det med att ladda Huawei Mate10 Pro i 20 minuter för att kunna använda den en hel dag.* Detta Safe Fast-Charge System har dessutom säkerhetscertifierats av TÜV Rheinland, med 15- lagers skyddsnät som ger både snabb och säker laddning.

*Typiskt värde. Baserat på tester i Huaweis laboratorier. Batteritiden beror på de faktiska förhållandena.

INTELLIGENT ANVÄNDARGRÄNSSNITT: OPTIMERAD ANDROIDUPPLEVELSE. HELT NYA EMUI 8.0

Packat med innovativa och lättanvända funktioner, har Huawei Mate10 Pros användargränssnitt utvecklats för att vara både snabbt, lyhört och intuitivt. Med sin integrerade NPU, öppnar Huawei Mate10 Pro dörren till en ny era av intelligenta appar genom att skapa ett AI-baserat ekosystem för utvecklarna.

VISA SKÄRMEN STÖRRE

Processorn i Huawei Mate10 Pro är lika kraftfull som den i en dator. Med hjälp av en enda kabel, blir din telefon det perfekta verktyget för både arbete och underhållning var du än är. 

ENKELT ATT PROJICERA STÖRRE

Koppla din Huawei Mate10 Pro till en större skärm och spegla eller utöka displayen på din smartphone. Personliga meddelanden, samtal och SMS förblir privata och kommer endast att synas på din telefon. 

EN PC I FICKAN

Genom att du trådlöst kan koppla en mus och ett tangentbord till din Huawei Mate10 Pro kan du få samma känsla som när du använder en stationär dator. 

MOBIL PEKSKÄRM

Och om du inte vill bära runt på en mus och ett tangentbord, kan du ändå få en genuin datorupplevelse genom att förvandla din smartphone till en mobil surfplatta. 

GAMING

Gör din mobila underhållning till ett storskärmsäventyr. 

SMART SKÄRM

Huawei fullview display är konstruerad för att vara både smart och lättanvänd. 

NAVIGATIONSDOCKA

Genom att kunna styra med en hand, kan du få ut mest möjliga av din mobildisplay. Placera hemknappen och genvägsdockan var du vill på skärmen för att snabbt få tillgång till allt du behöver, när du behöver det. 

SMART SPLIT-SCREEN

Huawei Mate10 Pros imponerande display har stöd för ett intelligent split-screen-gränssnitt. Med en enkel tryckning med fingret kan du lägga upp två appar bredvid varandra. 

SMART FLERSPALTSDISPLAY

Huawei Mate10 Pro är inställd för flerspaltsvisning – för att alltid göra ditt jobb lika enkelt som när du sitter vid ditt skrivbord.