Med HERO6 Black förvandlas dina äventyr till otroliga QuikStories direkt i telefonen

Med HERO6 Black förvandlas dina äventyr till otroliga QuikStories direkt i telefonen. Tack vare ett helt nytt GP1-chip, kraftfull videostabilisering och dubbelt så bra prestanda har det aldrig varit enklare att ta snygga bilder. Kombinationen med röststyrning och en hållbar, vattentät konstruktion gör HERO6 Black till en ultimat GoPro för att fånga livet och dela med dig av upplevelsen.

Flytande handgrepp för stabil bildtagning i vattnet och på land

Få ett stadigt grepp om din GoPro och se till att den hålls flytande med The Handler. Med det här flytande handgreppet får du stabilitet och kontroll över tagningen, och tack vare snabbkopplingsfästet är det lätt att byta kamerafäste. Om du tappar kameran i vattnet så flyter den orangefärgade änden av handgreppet upp till ytan så att den är lätt att få syn på.

En elegant, bärbar mini förlängningsstav med stativ som är perfekt för alla fritidsaktiviteter

Shorty är en miniförlängningsstav med stativ som är lätt att ta med sig. Tack vare den kompakta designen är den perfekt att ta med sig på praktiskt taget varje fritidsaktivitet. Lägg den i fickan när du ger dig av så har du ett praktiskt hjälpmedel för att positionera kameran för bästa möjliga bildvinkel.

Det här mångsidiga munstycket med lättupptäckt flythjälp är idealiskt när du till exempel vill filma med händerna fria och ur användarperspektiv

Det här mångsidiga munstycket med lättupptäckt flythjälp är idealiskt när du till exempel vill filma med händerna fria och ur användarperspektiv. Spela in jämna, stabiliserade filmsekvenser medan du håller kameran bekvämt med munnen. Att det inbyggda monteringsspännet även passar i alla kompatibla GoPro-fästen gör det enkelt att använda flera kameravinklar och göra dynamiska perspektivändringar.

Läs mer

GoPro KARMA - mer än en drönare

Stabila videoinspelningar så att de vanliga videofilmerna ser fantastiska ut. Filma med kvalité som påminner om biofilmer när du är ute på promenad, cyklar eller springer runt med barnen i parken.

Läs mer
Se livet från nya vinklar med GoPro Hero 5

Lär dig allt om HERO5 Black och HERO5 Session här!

Läs mer