5 skäl till varför du ska använda en Sodastream

Här är 5 skäl till varför du ska använda en Sodastream

1. Eftersom du slipper släpa flaskor

Minns du alla de gånger du har köpt kolsyrat vatten på flaska i affären, och hur du har släpat de tunga kassarna in till köket? Bara för att vara tvungen att transportera de tomma flaskorna tillbaka till butiken för återvinning efter ett par dagar. Nu är det över! Med SodaStream kan du göra kolsyrat vatten själv hemma, genom att helt enkelt tillsätta bubblor till ditt kranvatten med din SodaStream kolsyremaskin. Önskar du smak på ditt vatten är det bara att smaksätta efter tycke och smak. Kommer du fortfarande släpa flaskor? 

2. Eftersom det är billigare

Med SodaStream kan du göra ditt eget kolsyrade vatten från endast 1,33 kr per liter. Värt att jämföra med kolsyrat vatten på flaska du kan köpa i affären för upp till cirka 11 kr per liter. SodaStream är därför inte bara bra för miljön utan även för din plånbok.

3. Eftersom det hjälper dig att bli mer hälsosam

Du vet att vatten är bra för dig. Men visste du att människor med en SodaStream dricker dubbelt så mycket vatten? Vi anser att en hälsosam livsstil är mycket viktigt för att du ska må bra. Men först och främst tror vi hälsa ska vara roligt och naturligt, precis som vatten. Ett enkelt tips för dig som vill leva lite mer hälsosamt är att dricka mer vatten - och det kan SodaStream hjälpa dig med!

4. Eftersom det är bättre för miljön

SodaStreams vision är att bidra till att göra världen till en bättre och renare planet. I Sverige räddar SodaStream och våra kunder miljön från produktion och nedbrytning av miljontals burkar och plastflaskor varje år. Dessutom ser vi till att minska den miljöpåverkan transporter av kolsyrat vatten och läsk från fabrik till butik, och från butik till hemmet innebär. Kom ihåg! Det renaste vattnet kommer från din kran hemma.

5. Eftersom det är roligare

Med ett enkelt tryck kan du förvandla vanligt kranvatten till uppfriskande bubbelvatten på några få sekunder! Och det är upp till dig att bestämma hur mycket bubblor du vill ha. Sen är det endast din fantasi som sätter gränser. Njut av naturellt bubbelvatten eller hitta din favorit bland våra smaker. Du kan även tillsätta färska örter, frukter och bär för att göra ditt vatten eller smaksatta dryck ännu mer uppfriskande. Du bestämmer helt själv!