Kontakta oss

Kontakta oss gärna!

Snabba frågor och svar!

Hur vet jag om min order har gått igenom?

När du har slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till angiven mejladress. Det kan ibland dröja flera timmar innan orderbekräftelsen skickas. Har du sett vår orderbekräftelsesida efter att du tryckt på genomför köp har ordern med största sannolikhet gått igenom. Har du inte fått en orderbekräftelse inom 12h ber vi dig att kontakta vår kundservice på kundservice@power.se så hjälper vi dig vidare.

Hur stoppar/ändrar jag min order?

Vi kommer troligtvis inte att kunna ändra eller stoppa en order även om du kontaktar oss direkt efter du genomför köpet.  Vårt lager jobbar på för fullt så det kan gå otroligt fort för ordern att börja plockas. Men kontakta oss gärna via mail så ska vi göra ett försök kundservice@power.se.

Leveranstid

Leverans till ombud tar vanligtvis 2-5 arbetsdagar. Hemleverans kan skilja sig eftersom du tillsammans med chauffören ska komma överens om en dag som passar er båda. 

 

Var är mitt paket?

Du kan följa order på https://www.power.se/kundservice/spaara-din-order/. Du hittar alla dina ordrar och uppgifter under"Min Sida" högst upp till höger.

Snabbguide leveranssätt

Pickup parcel bulk – leverans till ombud. Körs av Bring/DHL. Avi skickas via sms, mail eller post när paketet finns att hämta hos ombudet.
Pris: 39 kr (0 kr vid ordervärde över 500 kr)

Parcel home – leverans till dörren av småpaket. Körs av Bring. Du blir aviserad per sms för att boka tid för leverans. Bring dyker inte upp oannonserat.
Pris: 69 kr

Curbside – leverans till tomtgräns/port av större gods (vitvaror och tv). Körs av Bring. Du blir aviserad per sms för att boka tid för leverans. Bring dyker inte upp oannonserat. Enkelbemannad bil.
Pris: 0 kr

Indoor – leverans med inbärning av större gods (vitvaror och tv). Körs av Bring. Du blir aviserad per sms för att boka tid för leverans. Bring dyker inte upp oannonserat.
Pris: fr 395 kr

 

 

Kundservice håller stängt under midsommarafton 21/6. Vi hörs igen på måndag 24/6. Trevlig midsommar!

 

Skicka e-post till oss

Skicka ett mail till oss, vi försöker svara inom 24 timmar.

 

POWER på Facebook

Vi finns så klart även på Facebook!

 

Ring till oss

På telefon 08 517 66 000 kan du få tag på vårt kundserviceteam som är redo att hjälpa dig. 
Våra telefontider är måndag-torsdag 9-12.

 

Skicka brev till oss

Även om vi gillar teknik, går det bra att skicka brev till oss.

Vår adress är: POWER Sverige, BOX 10, 101 20 Stockholm