Prenumerera på vårt nyhetsbrev och vinn feta priser!

Genom att du prenumererar på vårt nyhetsbrev, har du chansen att vinna feta prylar. Missa inte frågetävlingarna som publiceras på vår Facebooksida.

Såhär deltar du i tävlingen

För att delta i varje tävling måste man anmäla sig. Det gör man genom att följa instruktionerna i det inlägg vi postar på vår Facebooksida. Oftast handlar det om att svara rätt på ett par frågor i ett frågeformulär och skriva en motivation om varför just du ska vinna.

Endast prenumeranter som prenumererar på vårt nyhetsbrev är berättigade att delta i tävlingen. Övriga bidrag kommer att räknas bort.

Läs mer om tävlingsvillkoren här.

Vill du få våra senaste deals före alla andra?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

  • Var en av de första som tar del av våra erbjudanden!

Ja tack, jag vill ta emot tips & tricks, nyheter om erbjudande på POWERs produktsortiment, tävlingar och event som POWER erbjuder via elektronisk kommunikation (t. ex e-post, SMS, MMS, pushmeddelanden och sociala medier)

POWER kan fråga mig om jag önskar att uppdatera mitt samtycke om kommunikationsform etc. Läs mer här

Jag kan när som helst dra tillbaka mitt samtycke.

POWER hanterar ovan nämnda personuppgifter, information från min kundprofil, information om mina intressen och inköp samt mitt beteende på POWERs webbplatser och andra online-kanaler för att ge mig relevanta erbjudanden från POWER och POWERs samarbetspartners.

Läs mer om vår Integritetspolicy

Tack för att du väljer POWER!