Black Friday - årets köpfest!

Är du redo för årets största shoppingdag? Vi kör igång Black Friday redan kl 00:01 den 23 november. Då släpper vi hundratals helt sjuka erbjudanden inom alla kategorier. Fynda datorer, smartphones, hushållsapparater eller kanske en ny TV! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa våra absolut bästa erbjudanden.

Tid kvar till Black Friday

Kampanjen startar 23/11 Kl 00:01

Information om dag och tillgång.

Black Friday är den 23 november och startar 00.01. Eftersom vissa kampanjprodukter säljer slut snabbt, gäller det att vara på hugget! När du har lagt en produkt i varukorgen, blir den reserverad i 15 minuter. När tiden har gått ut, släpps produkten och blir köpbar för andra kunder. Detta innebär att det kan finnas situationer där en produkt först har listats som slutsåld, sedan släpps av en annan kund och plötsligt blir tillgänglig igen.

Vill du få våra senaste deals före alla andra?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

  • Var en av de första som tar del av våra erbjudanden!

Ja tack, jag vill ta emot tips & tricks, nyheter om erbjudande på POWERs produktsortiment, tävlingar och event som POWER erbjuder via elektronisk kommunikation (t. ex e-post, SMS, MMS, pushmeddelanden och sociala medier)

POWER kan fråga mig om jag önskar att uppdatera mitt samtycke om kommunikationsform etc. Läs mer här

Jag kan när som helst dra tillbaka mitt samtycke.

POWER hanterar ovan nämnda personuppgifter, information från min kundprofil, information om mina intressen och inköp samt mitt beteende på POWERs webbplatser och andra online-kanaler för att ge mig relevanta erbjudanden från POWER och POWERs samarbetspartners.

Läs mer om vår Integritetspolicy

Tack för att du väljer POWER!Vad är Black Friday?

Black Friday-fenomenet kommer ursprungligen från USA och infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Black Friday är USA:s största shopping- och readag, där butiker och webbshoppar pressar ner priserna i botten. Eftersom många reser bort under Thanksgiving, är man ofta ledig även på fredagen - hela fredagen kan alltså ägnas åt shopping!

För att locka så många kunder som möjligt, tävlar butikerna om vem som kan öppna först. Det har medfört att butikerna öppnar tidigare och tidigare, vissa redan vid midnatt, andra klockan 5-6 på morgonen.

Under toppåret 2012 handlade amerikanerna för nästan 60 miljarder dollar på Black Friday. Många passar på att handla julklappar och elektronik. I vår bransch säljes det extrema mängder Smartphones, bärbara datorer, TV, spel och konsoler. Xbox, Playstation och iPhones är toppefterfrågade produkter på t ex Prisjakt.

Namnets historia

Själva namnet ”Black Friday”, härstammar från Filipinerna och man menar att uttrycket användes redan så tidigt som på 1950-talet. Benämningen användes för att beskriva det stora antalet bilar och fotgängare som fyllde gatorna dagen efter Thanksgiving.

En senare beskrivning som är känd i hela USA, pekar på att namnet beskriver den tidpunkt då butikerna vänder röda marginalsiffror (negativa) till svarta. Det är upp till dig vilken förklaring du tror mest på! Du viktigaste att hålla reda på är att Black Friday är en festdag för konsumenter!